Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Milieukeur

Certificatieschema Milieukeur voor keukens verlengd

Het certificatieschema Milieukeur keukens is verlengd met vier jaar tot 31 december 2026. Om hergebruik en circulariteit te bevorderen zijn de eisen uitgebreid met een terugnamesysteem.

Lees meer
Milieukeur

Milieukeur ongewapende betonproducten verlengd

Het certificatieschema Milieukeur van ongewapende betonproducten is met twee jaar ongewijzigd verlengd tot 1 november 2024. Op dit moment is er geen aanleiding om de eisen aan te passen.
Lees meer
Milieuthermometer Zorg

''Een gezonde omgeving zorgt voor gezonde mensen''

In 2022 heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis door hard werken en de inzet van hun Servicebedrijf, ondanks corona, niveau zilver behaald van het duurzaamheidskeurmerk ‘Milieuthermometer Zorg (MTZ)’.
Lees meer
Milieuthermometer Zorg

Na brons nu zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg voor Revant

Revant medisch specialistische revalidatie heeft voor alle locaties het niveau Zilver behaald van de Milieuthermometer Zorg. Revant behoort daarmee tot een selecte groep van 100 zorglocaties in Nederland die het certificaat in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn de drie genoemde locaties in Zeeland de eerste zorglocaties met deze zilveren certificering in de provincie. Het eerder behaalde Bronzen niveau werd hiermee ingewisseld voor Zilver.
Lees meer
Milieuthermometer Zorg

Duurzaamheidsinspanningen IJsselland Ziekenhuis beloond met milieukeurmerk

In het IJsselland Ziekenhuis staat duurzaamheid hoog op de agenda. En dat heeft het ziekenhuis –als eerste in de regio- het zilveren niveau van het milieukeurmerk Milieuthermometer Zorg opgeleverd.
Lees meer
Milieuthermometer Zorg

Zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg voor het LUMC

Groen LUMC blijft het goed doen en heeft voor zowel locatie LUMC als Curium het zilveren certificaat van de Milieuthermometer Zorg ontvangen.
Lees meer
Milieuthermometer Zorg

Flevoziekenhuis ontvangt zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg

Het Flevoziekenhuis heeft het zilveren certificaat van de Milieuthermometer Zorg behaald. Dit betekent dat het ziekenhuis op het gebied van milieu en duurzaamheid weer een belangrijke stap heeft gezet. Eerder behaalde het ziekenhuis drie keer op rij het bronzen certificaat.
Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct het laatste nieuws.

Naam(Vereist)