Nieuws & Persberichten

AgriPlace lanceert On the way to PlanetProof

Deze maand is PlanetProof op het AgriPlace* platform geïntroduceerd. AgriPlace is een betaalde service waarmee telers de certificering online kunnen regelen en zich daarmee makkelijker op hun audit kunnen voorbereiden. Deelname aan AgriPlace is optioneel.

Wat heeft AgriPlace te bieden voor (nieuwe) keurmerkhouders?
Met AgriPlace kunnen telers zich via een online platform voorbereiden op de audit. Dit biedt overzicht en gebruiksgemak doordat zij door een online vragenlijst worden geleid en alle benodigde documenten voor certificering digitaal op één plek worden beheerd. Het biedt daarnaast het voordeel dat ook andere certificeringen (waaronder ook GlobalG.A.P.) op dezelfde plek beheerd kunnen worden.  

AgriPlace voor nieuwe en bestaande keurmerkhouders

  • Deelname aan AgriPlace is optioneel. SMK ziet de voordelen voor telers van de digitalisering van de certificering; deelname is geheel vrijwillig.  
  • Telers die geïnteresseerd zijn in de diensten van AgriPlace kunnen meer informatie over aanmelding opvragen viawww.agriplace.com. Na een gratis proefmaand is er een vaste afdracht aan AgriPlace van €200 per jaar.
  • Telers die al lid zijn van AgriPlace kunnen direct gebruik maken van de On the way to PlanetProof module.  

Bijeenkomst ‘Best Practice’ en demonstratie On the way to PlanetProof
Op dinsdag 3 juli 2018 organiseert GreenlinQdata, als implementatie partner van Agriplace, een Best Practice bijeenkomst voor het gebruik van AgriPlace. Er wordt een demonstratie van On the way to PlanetProof gegeven en HZPC als gebruikersorganisatie deelt haar ervaring met GlobalG.A.P. groep-certificering op AgriPlace. De bijeenkomst vindt plaats in het Hortiversum, Louis Pasteurlaan 6, te Zoetermeer, van 11:00 tot 14:00 uur.

U kunt zich gratis aanmelden middels een mail aan agriplace@greenlinqdata.nl. Voor meer informatie, kijk op www.agriplace.com of bel 085 2240090.


*Wat is AgriPlace?
AgriPlace is een platform voor agrarische ondernemers, auditoren, standaard-zettende organisaties en bedrijven in de agrifood sector. Al deze partijen hebben baat bij een koppeling via een gecentraliseerd platform dat het eenvoudiger maakt aan certificeringseisen te voldoen. Dit doet AgriPlace door efficiënt databeheer voor het gehele proces van veld tot vork, door gegevens opnieuw te gebruiken en daarmee tijd te besparen voor het behalen van meerdere certificaten.

Terug naar overzicht