Nieuws & Persberichten

SMK

 • EU Ecolabel SMK
  12-12-2017

  Junior Projectleider EU Ecolabel M/V

  SMK zoekt een professional voor de functie van Junior Projectleider EU Ecolabel.
 • SMK
  11-12-2017

  Winter time-out SMK (25 t/m 29 december)

  In de periode van 25 t/m 29 december is SMK gesloten. Wij wensen al onze relaties prettige feestdagen en een gezond en uiteraard duurzaam 2018!
 • SMK
  03-11-2017

  De nieuwste editie van e-magazine SMK Nieuws

  De nieuwste editie van e-magazine SMK Nieuws staat online. Met onder meer: Plantaardige Primeur PlanetProof, De grootste Milieukeur kiemgroententeler van Europa, en lentetulpen met Milieukeur...
 • SMK
  23-10-2017

  Beheerders van schema’s voor certificatie, inspectie en keurmerken ontwikkelen nieuwe standaard

  Om onafhankelijkheid te waarborgen en kwaliteit van werkwijze aantoonbaar te maken, hebben de beheerders van schema’s voor certificatie, inspectie en keurmerken een nieuwe standaard ontwikkeld (NTA).
 • Milieukeur Maatlat Duurzame Veehouderij SMK
  17-08-2017

  SMK pleit voor een ‘Brandveiligheidswijzer’

  Meer stalbranden en meer dode dieren. “Om het aantal branden in veestallen terug te dringen, is het belangrijk dat veehouders bewust zijn van brandrisico’s en handvatten krijgen om die te elimineren.”
 • Milieukeur Groen Label Kas Maatlat Duurzame Veehouderij Maatlat Duurzame Aquacultuur Barometer Duurzame Bloemist Barometer Duurzame Evenementen Milieuthermometer Zorg Barometer Duurzaam Terreinbeheer EU Ecolabel SMK
  02-08-2017

  Rentekorting voor SMK-keurmerkhouders

  Opnieuw heeft de Rabobank EIB-gelden beschikbaar gekregen voor het verstrekken van een derde tranche van de Rabo Impactlening van 200 miljoen euro. Negen SMK-keurmerken voldoen aan de eisen.